Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

beaucoup plus stressant

Enviado por Banning 
beaucoup plus stressant
04-November-2020 02:38
"Voordat je de door jou gekozen naaister selecteert en ontmoet, moet je een budget in gedachten hebben", zegt Wendy, die schat dat ze uiteindelijk 20 procent meer heeft uitgegeven dan ze oorspronkelijk had begroot.

"Dit cijfer zal helpen om te bepalen welke stoffen uw naaister zal gebruiken, evenals eventuele beperkingen die uw budget met zich meebrengt."

Een voorbeeld Teenage Prom Dresses hiervan is een bruid die een volle baljurk wil, gemaakt van dure tule, maar haar budget biedt niet genoeg stof om de rok echt te vullen om hem zo groot te maken als ze wil.

Dit zou betekenen dat de bruid ofwel de vorm van haar rok zou moeten veranderen, ofwel zou moeten kiezen voor een goedkopere tule, wat sommige ontwerpers niet zullen doen. Veel ontwerpers zullen alleen premium bruidsstoffen gebruiken, omdat ze trots zijn op het produceren van kwaliteitsjurken.

"Het is erg belangrijk om dit gesprek aan het begin van het proces te voeren, zodat je verwachtingen duidelijk zijn en je je op je gemak voelt bij de gekozen stoffen", zegt Wendy die meer dan zes maanden heen en weer heeft doorgebracht met haar zeer ervaren naaister. .

"De meeste ontwerpers werken binnen uw budget en kunnen suggesties doen die nog steeds elementen bevatten Robes de Soirée waar u echt van houdt, zonder uw budget volledig op te blazen."

"Sta open voor het proces en bereid je voor op de ontwikkeling van je idee?n"
Het is geweldig om een ??idee te hebben van hoe u wilt dat uw jurk eruitziet wanneer u uw ontwerper ontmoet, maar "wees erop voorbereid dat dat idee mogelijk verandert", zegt Natalie, wiens mode- en ontwerpachtergrond betekende dat ze naar de eerste ontmoeting met haar kledingontwerper gewapend met foto's en wat ruwe schetsen.

"Het helemaal opnieuw maken van een jurk is een zeer individuele, persoonlijke en creatieve ervaring, en, zoals de meeste creatieve inspanningen, kan het organisch evolueren, dus wees ruimdenkend en voorbereid op verandering."

Natalie raadt je ook aan: "Sta jezelf toe open te staan ??voor stoffen, silhouetten en patronen waarin je misschien niet eerder ge?nteresseerd was, want er is een kans dat je iets leuker vindt dan je oorspronkelijke idee."

Hoewel dit misschien niet voor elke bruid het geval is, is het belangrijk om met een open geest en met een gevoel van inspiratie de ervaring aan te gaan om een ??jurk te maken die bij je past en die je beste eigenschappen benadrukt.

Een van de eenvoudigste opties is zoeken in Etsy bruidsboetieks. Er zijn tal van winkels die handgemaakte jurken verkopen die zijn gemaakt door naaisters over de hele wereld. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, kun je ons stuk bekijken met vier betaalbare trouwjurkwinkels op Etsy waar we van houden.

Een andere optie is het kopen van een eenvoudige jurk tegen een lage prijs en er vervolgens je eigen flair aan toevoegen. Beschouw het als een prom dresses leeg canvas: laat ze versieringen toevoegen, mouwen veranderen, lint, kant of tule toevoegen. Het mooie van deze optie is dat de jurk uniek van jou wordt. Zorg er wel voor dat u voldoende doorlooptijd heeft voor de grote verbouwingen!

Voor de meeste mensen wordt een bruidsjurk maar één keer gedragen. Na hun speciale dag wordt het verpakt in een doos of verloren achter in een kast, omdat het vrij moeilijk is om een ??andere gelegenheid te vinden waarbij het acceptabel zou zijn om te dragen. Als je niet van plan bent je jurk aan een toekomstige kleindochter te geven, is het huren van een jurk altijd een redelijke optie. Je kunt een jurk scoren tegen een veel betaalbare prijs, en je hoeft je niet schuldig te voelen als je hem inpakt als je eenmaal een "mevrouw" bent geworden. Zorg ervoor dat je Rent The Runway en Borrowing Magnolia Balkl?nningar Lund bekijkt als dit de route is die je kiest.

Er zijn genoeg bruiden die besloten dat ze, in plaats van hun jurk in te pakken voor een regenachtige dag (die waarschijnlijk nooit zou komen), deze zouden doneren. Snuffelen op rommelmarkten of vintage winkels kan de perfecte manier zijn om je jurk voor een geweldige prijs te vinden, vooral als je van een ouderwetse vintage look houdt. Hoewel dit wat extra tijd en moeite kan kosten, weet je nooit welke schat je tegenkomt.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar