Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

bevatten fantastische

Enviado por Banning 
bevatten fantastische
05-November-2020 02:28
Als je in de salon naar rekken en rekken met prachtige trouwjurken kijkt, kan het moeilijk zijn om je te concentreren op het budget dat je voor jezelf hebt vastgesteld. Immers, als de opties zo mooi zijn, wil je waarschijnlijk alles proberen. Maar dit is beslist niet de manier om te winkelen voor je trouwjurk - in feite raden we sterk aan om je budget vast te stellen (en je eraan te houden!) Voordat je zelfs maar het idee hebt om een ??enkele jurk te passen. Hier delen we onze beste tips voor het instellen van een realistisch budget voor uw trouwjurk. Geloof ons als we je vertellen dat het vinden van "die ene" een stuk gemakkelijker zal worden.

Voordat u begint met winkelen, moet u uw totale bruiloftsbudget hebben bepaald en vervolgens een aantal hebben gekozen dat u op uw gemak wilt besteden aan een trouwjurk. Over het algemeen zou mode (inclusief de kleding en accessoires van zowel de bruid en bruidegom) ongeveer 10% van dat totale aantal moeten opeten. Hoe je dat geld verdeelt, is geheel aan jou, maar als je $ 50.000 te besteden hebt aan het hele feest, kijk je idealiter naar jurken van $ 5.000 of minder. Als je trouwjurk het belangrijkste element van de hele dag voor je is, ben je misschien bereid er iets meer aan uit te geven en iets minder op andere gebieden, bijvoorbeeld aan bloemen of muziek.

En we bedoelen niet alleen scrollen door Instagram en Pinterest om te begrijpen welke trouwjurkstijlen je leuk vindt. Hoewel dit belangrijk is, is het nog belangrijker om salons te bellen die u wilt bezoeken en te begrijpen in welke prijsklasse ze jurken aanbieden. Het laatste dat u wilt doen,Mermaid Wedding Dresses is naar een afspraak komen en stickerschokken ervaren of erin vallen hou van een trouwjurk die ver buiten je budget valt.

Als u een getal in gedachten heeft dat u moeilijk kunt ontmoeten, overweeg dan om een ??bezoek aan de verkoop van designer-voorbeelden. Dit is wanneer een salon of studio op zoek is naar een deel van hun inventaris of van trouwjurken die niet meer leverbaar zijn. Ze verlagen de prijzen en verkopen je de voorbeeldjurken die andere bruiden hebben geprobeerd, dus onthoud dat dit betekent dat je waarschijnlijk geen gloednieuwe trouwjurk krijgt. De meeste zullen echter in redelijk goede staat verkeren. Zoek naar trouwjurken met minimale slijtage en vraag zeker of de salon denkt dat problemen zoals ontbrekende kralen, kapotte ritsen of gescheurde zomen gemakkelijk kunnen worden verholpen.

Of je nu een trouwjurk Brudkl?nningar Stockholm rechtstreeks bij een ontwerper bestelt of iets uit het rek koopt bij een sample sale, onthoud dat aanpassingen bijna altijd nodig zijn en altijd gepaard gaan met een extra vergoeding. Sommige studio's bieden interne verbouwingen aan, terwijl andere je zelf een naaister laten zoeken.

Timing is alles als het gaat om het vinden van je trouwjurk! E-Ling zegt dat een bruid ongeveer acht tot tien maanden voor de trouwdag op zoek moet gaan naar een jurk en deze uiterlijk zes maanden moet bestellen. Voor bruidsmeisjesjurken is dat ongeveer drie tot vier maanden. Geef uzelf en uw dienstmeisjes voldoende tijd voor wijzigingen, kleurverven (indien nodig) en correcties. Als er iets misgaat, is er meer dan genoeg tijd om het op te lossen.

Bruidsmagazines kunnen toekomstige bruiden helpen om te zien welke jurken in stijl zijn en om de nieuwste Abendkleider Bremen huwelijkstrends te lezen. "Deze tijdschriften zijn perfect om de bruid te laten zien wat ze in de winkels kan verwachten," vervolgde E-Ling. "Bruiden kunnen de foto's maken en ze als voorbeeld gebruiken om de bruidspartner precies te laten zien waarnaar ze op zoek is. Het bespaart ook veel winkeltijd. "

Overweeg om te beginnen met een van de nieuwste tijdschriftnummers van The Pink Bride voor jouw regio! Ze zijn altijd volledig gratis voor bruiden en bevatten fantastische jurkafbeeldingen en bruidsartikelen om u te helpen bij het plannen.

Wachten tot het laatste moment om te winkelen voor je trouwjurk is niet wat we zouden aanraden, punt uit. Zelfs als u uw trouwjurk tijdens uw allereerste winkeltrip vindt, kan het soms tot zes maanden duren voordat de jurk klaar is (vooral als deze op bestelling is gemaakt), dus het is beter om zo snel mogelijk te beginnen met winkelen - idealiter minstens een jaar voor uw huwelijk. Je moet ook rekening houden met de tijd voor aanpassingen en het vinden van de juiste accessoires die bij je jurk passen. Onze tijdlijn voor het kopen van trouwjurken breekt het allemaal stap voor stap af.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar