Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

testtrein gesprongen

Enviado por Banning 
testtrein gesprongen
06-November-2020 02:25
Als je een kleine, intieme bruiloft hebt, is een trouwkaart waarschijnlijk geen probleem. Hoe minder mensen u nodig heeft, hoe minder problematisch zitten wordt. Maar naarmate de gastenlijst groeit, neemt ook het probleem van waar ze moeten plaatsnemen toe.

Het is heel goed mogelijk dat je de regisseur van je eigen toneelstuk wordt door je personages op de meest verstandige manier te positioneren zonder gekwetste gevoelens en familietrauma te veroorzaken. Als u een weddingplanner inhuurt, bespreek dan uw gastenlijst met hem of haar voor optimale zitidee?n.

Begin met het maken van een lay-out van uw locatie als uw basisgids. Dit kan elektronisch of op de ouderwetse manier met pen en papier of een groot bord. Dit geeft je de kans om je gast te verplaatsen totdat je de beste mix hebt gevonden.

Dit is misschien niet altijd gemakkelijk. Wanneer u met een grote groep mensen te maken heeft, moet u rekening houden met de betrokken persoonlijkheden - en ook onthouden met wie momenteel ruzie heeft. Gooi exen, extended families en step-relations in, en je moet Cecil B. DeMille channelen voor de beste enscenering.

Als u een plattegrond voor uw bruiloft maakt, zal uw grote dag echter zeker soepeler verlopen. Mensen zullen bij de receptie weten waar ze heen moeten in plaats van op een tafel te jagen, en met een doordachte groepering heb je ervoor gezorgd dat het gesprek gemakkelijk verloopt. Het zal ook je Goth-neef en haar date van zichzelf plunderen naast je stok-in-de-modder baas.

Begin een paar weken voor de bruiloft met uw zitplaatsen, wanneer de meeste, zo niet alle, RSVP's zijn gearriveerd. Blijf flexibel voor last-minute wijzigingen en verrassingen. Een paar mensen die niet reageerden ZULLEN opdagen.

Tenzij je een van die gelukkige dames bent die nooit, nooit problemen heeft met het vinden van items die perfect bij je passen, is de kans groot dat je bruidskleding moet worden aangepast.

Als u iets op maat laat maken, heeft u waarschijnlijk minimaal twee fittingen nodig. (In mijn ervaring zijn drie fittingen voor een in massa geproduceerde trouwjurk gebruikelijk.)

Grote Maten AvondjurkenBegin indien mogelijk met een jurk (of outfit) die jouw maat heeft - of heel, heel dichtbij. Hoewel het vaak mogelijk is om een ??jurk groter of kleiner te maken, reken er niet op dat je een jurk meer dan een of twee maten kunt aan- of uittrekken. Veel jurken hebben niet genoeg naadtoeslag om zoveel uit te laten - en bij stoffen als fluweel en satijn zullen de originele naadlijnen zichtbaar zijn. (Met satijn kunnen originele naadlijnen op trackmarkeringen lijken, nauwelijks een geschikte look voor een speciale gelegenheid.)

Als je je kleding nog niet hebt gekocht, weersta dan alsjeblieft de neiging om iets te kopen dat in de uitverkoop is, maar dat verschillende maten te groot is. Kledingstukken die veel te groot zijn voor de beoogde drager, moeten vaak in principe uit elkaar worden gehaald en opnieuw worden geknipt om goed aan het High Heels lichaam te hangen. Dit is zo'n arbeidsintensief proces dat het al het geld dat je hebt bespaard snel kan opeten - en nog wat.

Uw trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in het leven. Zorg ervoor dat die herinneringen niet vervagen door foto's en video's te maken die voor altijd zullen blijven bestaan. Er zijn zoveel manieren om uw huwelijksherinneringen te bewaren, van foto's tot een videograaf tot gastenboeken.

Zorg ervoor dat je vrienden en familie meedoen met het maken van je herinneringen door een fotohokje te huren waar ze gekke foto's in kunnen maken en hen hun gelukkige wensen en advies te laten schrijven in een gastenboek of over huwelijksgunsten. En last but not least, vind manieren om uw mooie huwelijksherinneringen bij u thuis te laten zien.

Je hebt genoeg foto's van je trouwdag om uit te kiezen als je een fotograaf www.missydress.nl inhuurt, maar foto's van een fotohokje zijn zoveel specialer en unieker. Je bruiloftsgasten zullen het fantastisch vinden om met foto-rekwisieten te spelen en grappige gezichten te trekken in een fotocabine, en al het plezier van je huwelijksreceptie vast te leggen.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar