Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

vinden en het proberen

Enviado por Banning 
vinden en het proberen
06-November-2020 02:33
Vraag of er een afspraak nodig is. Veel onafhankelijke verbouwingswinkels vereisen afspraken voor bruidsuitrustingen om te voorkomen dat ze op één middag vijftien bruiden krijgen. Het kost tijd om een ??bruidsjurk Korte Avondjurken goed te passen, en je wilt NIET dat de persoon die je past gehaast, onhandig en hevig zwetend is, terwijl een dozijn minder beleefde bruiden haar dassen en lastigvallen omdat ze je niet sneller past.

Eis geen afspraak op een dag waarop de afspraken niet beschikbaar zijn.
Mijn voormalige werkgever had een Bruidssluier zeer rigide regel dat er geen bruidsbeslag op zaterdag was, omdat we elke zaterdag zo onder water stonden dat we vaak pas om 16.00 uur lunchpauzes kregen.

Als je een kluns bent en een lange jurk draagt, overweeg dan om deze te laten zomen om 1 ″ van de vloer te hangen in plaats van de grond te raken. Zware kleding + hoge hakken + mogelijke angst = verhoogde kans om over de zoom te struikelen. (Ik ben hopeloos onhandig en zal een ballerina-lengte jurk ontwerpen om a. Struikelen te ontmoedigen en b. Mijn schoenen te laten zien, wat fantastisch zal zijn.)

Als u op de hoogte bent van toekomstige veranderingen in uw fysieke afmetingen (d.w.z. pas zwanger zijn, een borstverkleining ondergaan, enz.), Vertel dit dan zo snel mogelijk aan degene die uw kleding maakt of wijzigt. Als de stof eenmaal is gesneden, kan de jurk over het algemeen Schoolgala Jurken niet drastisch groter worden gemaakt zonder panelen of inzetstukken toe te voegen. Evenzo, als uw E-cups op het punt staan ??C-cups te worden, is het het beste om te wachten en de top te laten aanbrengen na de operatie.

Wanneer u een professionele fotograaf vraagt ??om uw trouwfoto's te maken, kunt u er zeker van zijn dat die persoon zich 100% van zijn tijd op u en de bruiloft zal concentreren (daar worden ze tenslotte voor betaald). Als u aan de andere kant een van de gasten vraagt ??om uw toegewijde fotograaf te zijn, zullen ze zeker enkele van de belangrijke momenten missen, simpelweg omdat ze zullen worden afgeleid door uw bruiloft (praten met andere gasten, eten, flirten met uw alleenstaande bruidsmeisjes / groomsmen, enz.).

Het komt erop neer dat er manieren zijn om geld te besparen bij het plannen van een bruiloft (in Ball Gowns Dresses feite heeft WeddingVenture.com een ??heleboel tips en trucs om geld te besparen tijdens het plannen van een bruiloft). Over het algemeen is trouwreportage echter niet een van de items waar we u adviseren om te skimmen. Bedenk dat jaren vanaf nu, nadat het eten dat je hebt gegeten allang op is, je niet meer in je jurk past en niemand zich kan herinneren waar je ceremonie en receptie plaatsvonden, je trouwfoto's en trouwvideo's de enige herinneringen zullen zijn. van de grootste dag van je leven.

Het enige dat u moet onthouden bij het kiezen van een trouwjurk, is dat het erom gaat hoe de jurk u staat en niet hoe deze eruitziet in een bruidsboetiekcatalogus of een etalagepop. Hoewel het triviaal lijkt, is het verrassend hoeveel bruiden de fout maken om hun perfecte 'stijl' in een tijdschrift te vinden, naar de bruidsboetiek racen om Lace Bridesmaid Dresses hetzelfde of een soortgelijk type trouwjurk te vinden die ze zo leuk vinden en het proberen om alleen teleurgesteld in hoe ze eruitzien.

Het volgende dat meestal door hun hoofd gaat, is zoiets als "Was ik maar mager / langer / welgevormd / enz." Geen wonder dat het jagen op bruidsboetiekjes meer een klus wordt dan de leuke ervaring die het hoort te zijn! Welnu, leerend van onze eigen ervaring (evenals een ontelbaar aantal van onze vrienden en een groot aantal bruiden hier op WeddingVenture.com die onlangs zijn getrouwd), zijn hier een paar tips voor het kiezen van uw perfecte trouwjurk en overslaan op alle frustratie.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar