Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

bruid en bruidegom

Enviado por Banning 
bruid en bruidegom
23-November-2020 03:06
Je hebt de jurk van je dromen gevonden en nu ben je klaar om hem naar huis te brengen, waar hij zal wachten op je speciale dag! Eerder dan je weet, loop je door het gangpad om te zeggen: "Ja!", Maar misschien heb je vragen over wat je tot die tijd met je jurk moet doen. Of u nu van plan bent om uw jurk als familiestuk te behouden of door te verkopen, ervoor zorgen dat uw jurk in goede staat blijft, omvat veel factoren die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien. Gelukkig kun je gewoon onze onderstaande onderhoudsgids voor jassen volgen om ervoor te zorgen dat je jurk klaar is voor je trouwdag en er een leven lang mooi blijft uitzien!

Zorg dragen voor de bruiloft
Behandel uw jurk altijd met schone, droge handen en wrijf niet over de stof en wrijf niet over de stof. Bewaar de jurk tijdens het opbergen vóór de bruiloft in de bijgeleverde stoffen tas om kreuken te voorkomen.

Probeer de jurk niet te passen of buiten de tas te hanteren, behalve wanneer dat nodig is. Hoe minder de jurk in de open lucht is, hoe minder kans er is dat uw jurk vlekken of onvolkomenheden opvangt!

Bewaar uw jurk in een droge, temperatuurgecontroleerde omgeving en niet in de weg in een kast. Bewaar je jurk in de meegeleverde stoffen jassenzak en hang hem van de grond zodat de bodem niet samenklontert en kreukels veroorzaakt.

Als u uw jurk alleen aan de mouwen hangt, kunnen de vezels van streek raken en uitrekken en andere schade ontstaan. Gebruik de hangende bandjes aan de binnenkant van je jurk om de stof te ontlasten en uitrekken te voorkomen!

Laat uw jurk niet gedurende lange tijd in direct zonlicht liggen. Dit kan na verloop van tijd verkleuring veroorzaken.

Als u merkt dat er onvolkomenheden ontstaan ??na het hanteren van de jurk, hoeft u zich geen zorgen te maken! Bel onze salon en vraag wat de beste oplossing is voor uw specifieke jurk. Onthoud altijd, wrijf nooit over een vlek!

Net zoals trouwjurken vari?ren als het op kleur aankomt, beslaan ze ook een spectrum van halslijnen. En niet alle halslijnen zijn gelijk gemaakt. Terwijl een strapless of sweetheart halslijn er geweldig uitziet met een korte ketting of choker - of grote statement oorbellen en geen ketting - heeft een jurk met V-hals echt een soort ketting nodig, waarschijnlijk een hanger of delicate gelaagde stukken. Ondertussen lenen halterjurken zich niet voor kettingen. Probeer in plaats daarvan haaraccenten.

Hoewel je waarschijnlijk de hele nacht je sluier niet zult dragen, is het een Abendkleider Schwarz groot deel van die aanvankelijke "wauw" -factor wanneer je door het gangpad loopt. Zorg er dus voor dat het bij je sieraden past. Als je een eenvoudige sluier draagt ??of helemaal geen sluier, zijn kroonluchteroorbellen en andere statement-items absoluut verboden. Als je hebt gekozen voor een jurk in kathedraalstijl die je voeten achter je door het gangpad laat lopen, houd je sieraden dan eenvoudiger om geen afbreuk te doen aan dit prachtige accessoire.

Het was in de lege woonkamer van het nieuw gekochte huis van Hannah en Elia dat Elia een droomomgeving met bloemen en kaarsen organiseerde om haar te vragen voor altijd met hem door te brengen. Het paar had de afgelopen anderhalf jaar van een wervelende romance doorgebracht met het maken van grote plannen met elkaar voor de toekomst. Hannah stond samen in hun eerste huis, Lange Galajurken zei ja en cre?erde hun eerste en dierbaarste herinnering in hun huis.

In de laatste maand van de verloving van het paar van 16 maanden veranderden COVID-19-gerelateerde voorschriften de oorspronkelijke huwelijksplannen van Hannah en Elijah drastisch. Ondanks dat ze niet in staat waren om te vieren met een grote bijeenkomst van dierbare vrienden en familie, waren de twee vastbesloten om op hun oorspronkelijke huwelijksdatum te trouwen. Hun verkoopteam kwam op wonderbaarlijke wijze samen om een ??prachtige intieme setting te cre?ren voor de twee om geloften te delen en hun leven als man en vrouw te beginnen!

Het einde van het jaar brengt projecties, trends en catwalks vol inspirerende bruidsmode en nieuwkomers met zich mee die we het komende jaar zullen zien.

Ontwerpers en modekrachten zoals Monique Lhuillier, Anne Barge, Abiti homecoming Marchesa en Watters hebben al het pad naar het altaar gelegd voor de beste looks voor het jaar 2020. Deze trends omvatten niet alleen trouwjurken, maar ook kapsels, accessoires en make-up voor binnenkort- aanstaande bruiden.

De natuurlijke, bedauwde look past bij de meeste bruiden, en in 2020 zullen velen een delicate roze tint als oogschaduw dragen - ideaal voor een blozende bruid. Dit zachte, zoete roze zal je oogkleur versterken en mooi in je fotografie verschijnen. Maar echt - paarse lippen?

Ja! Hoewel het misschien gewaagd klinkt, was paarse lipkleur een terugkerend thema op de catwalks van de Bridal Fashion Week van de meest exclusieve trouwmerken en het ziet er sensationeel uit. Als je je jurk aantrekt en beseft dat je natuurlijke look iets extra's nodig heeft, durf dan de conventionele neutrale kleuren achter je te laten en kies hiervoor voor een tint paars voor een subtiele, glanzende kleurwassing.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar