Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air force 1 roze

Enviado por Aries Spencer 
nike air force 1 roze
24-August-2022 07:53
ACRONYM combineert elementen van hun twee nike air force 1 gore tex gewaardeerde ontwerpen met de Swoosh en verwelkomt grafische prints op de neus en de hielkap van de Presto die [& ]Het geheel van de komende ACRONYM x Nike Presto Mid is onthuld, met een trio van jawdroppers dat zal zeker fans van eerdere samenwerkingen van het label in een razernij brengen. ACRONYM combineert elementen van hun twee gewaardeerde ontwerpen met de Swoosh en verwelkomt grafische prints op de neus en de hielkap van de Presto die de ontwerpen nabootsen die te zien waren op de eerdere Vapormax Moc 2.

maar de VS krijgen later deze week nike air force 1 heren sale onze kans op het verwachte Acroniem x NikeLab Air Presto. De mid-top Presto met enkele toegevoegde ritsen en riemen in de esthetiek van het merk, zal deze donderdag in alle drie de kleurstellingen vallen nike air force 1 heren wit op NikeLab-locaties en Nike/nikelab. [& ]Ze zijn vorige week al uitgebracht in Duitsland, maar de VS krijgen later deze week onze kans op het verwachte Acroniem x NikeLab Air Presto. De mid-top Presto met enkele toegevoegde ritsen en riemen in de esthetiek van het merk zal vallen.

in alle drie de kleurstellingen op NikeLab-locaties en Nike/nikelab deze donderdag. Je kunt hier nog een laatste blik werpen op het nike air force 1 rood gedurfde ontwerp met ontwerper Errolson Hugh, die trots elke colorway laat zien tijdens het lanceringsfeest in Shanghai. Als je dan op zoek bent naar een paar, wees dan voorbereid op de release op 15 september, want ze zullen niet lang duren. ACRONYM's volgende samenwerking met Nike is onthuld als het Vapormax Flyknit Moc 2-silhouet, een licht aangepaste versie van de veterloze en vastgebonden Vapormax Moc-schoen.

Release-informatie is nog niet bekendgemaakt, maar verwacht deze en een andere colorway binnenkort. Errolson Hugh's onmiskenbare Vapormax Moc 2-samenwerking is terug in het nieuws met bijgewerkte release-informatie. De tweede versie van deze op technologie gerichte samenwerking, gekleed in nike air force 1 roze Black/Volt, stond oorspronkelijk gepland voor 15 mei, maar is sindsdien naar een hoger plan getild. Hugh's kenmerkende industriële esthetiek wordt meesterlijk aangepakt in dit project met een aangepaste hielclip en gewaagde textuurbehandelingen. Gebruikelijke ACRONEM-camouflage.

van zijn collaboratieve wit/zwart/volt Vapormax Moc 2s? Geïnspireerd door spaghettiwesterns en stedelijke omgevingen, zal ACRONYM hoofdontwerper Errolson Hugh's tweede colorway van het futuristische Air Max-silhouet deze donderdag uitbrengen. Met hetzelfde unieke "A"-camouflagepatroon en industriële esthetiek als het eerste paar, komt deze ACRONYM Vapormax Moc aan [& ]Na de release van zijn collaboratieve wit/zwart/volt Vapormax Moc 2s vorige maand, geïnspireerd door spaghettiwesterns en stedelijke omgevingen, ACRONYM hoofdontwerper Errolson.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar