Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Asics Gel-Cumulus 21 blauw

Enviado por 3unotxfn 
Asics Gel-Cumulus 21 blauw
23-May-2020 03:12


Asics schoenen heren grijs De Nimbus is nu oud genoeg om een ​​drankje te bestellen. De Nimbus, al lang favoriet vanwege zijn zachte demping en duurzaamheid op lange afstanden, ondergaat met zijn 21e iteratie niet veel van een 'nieuw jaar, nieuwe jij'-revisie, maar behoudt de elementen die hem tot een eeuwige go-to hebben gemaakt. Om te beginnen heeft het een ultra-soepele en ondersteunende rit. Voeg daarbij onze waardering toe voor de drievoudige responsieve demping van de schoen en geen tekenen van slijtage na de eerste 50 mijl, dankzij een slijtvaste rubberen buitenzool.

Asics schoenen dames 2020 De Gel-Nimbus 21 heeft veel vulling, met drie verschillende soorten tussenzooldemping verpakt als de lagen op een cake met meerdere lagen. Aan de bovenkant heeft de Nimbus wat Asics "Flytefoam Propel" noemt, een schuim met een lagere dichtheid dat is ontworpen om continue demping te creëren. Daarnaast voegt Asics 'Flytefoam Lyte' toe, met een elastomeer voor een hoger energierendement en een snellere afzet. En bij de hiel en de voorvoet injecteert Asics zijn alomtegenwoordige impactverminderende Gel-technologie, die nu minder zichtbaar is vanaf de buitenkant van de schoen. Het gecombineerde effect is een rit die zacht maar niet extreem is - met voldoende reactievermogen zodat je voet niet het gevoel heeft dat hij in een kussen wordt gezogen.

Asics schoenen kopen online Hoewel de schoen is ontworpen voor neutrale hardlopers, heeft hij overal een paar stabiliteitskenmerken, zoals een eenzijdige plastic "trusstic" op de zool die bedoeld is om wat ondersteuning en loopefficiëntie toe te voegen. Ik vond de schoen over het algemeen een beetje te gestructureerd en niet zo flexibel als mijn gebruikelijke trainers. In vergelijking met de Nimbus van vorig jaar laten onze laboratoriumtests zien dat de 21 enige flexibiliteit heeft opgeofferd, hoewel de stabiliteit op peil blijft. En terwijl we onder de motorkap van de schoen kijken, wordt vermeld dat de Nimbus een hak-teen van 10 mm heeft, maar we vonden dat de mannen iets platter waren en de vrouwen een hogere hak.

Asics Gel-Cumulus 21 blauw Ontwerpers bedekten de Cumulus in een uit één stuk vervaardigd bovenwerk van mesh voor een lichtgewicht gevoel, en ze gebruikten 3D-geprinte overlays om het een flexibele structuur te geven. ASICS heeft de overlays op de middenvoet geprint, maar ze hebben de neus en het voorvoet volledig vrijgelaten.De beslissing geeft de Cumulus niet alleen een schone, moderne uitstraling, maar maakt hem ook flexibeler, zodat niets de natuurlijke buiging van je voet verstoort bij teen-off. ASICS heeft echter een dunne interne ondersteuning voor de teenendoos gebruikt, dus de schoen biedt nog steeds voldoende hoogte voor je tenen om comfortabel te wiebelen.

https://www.colorgoedkoop.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar