Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas originals continental 80 heren wit

Enviado por AlfredLMendoza 
adidas originals continental 80 heren wit
17-June-2020 05:54

Dit aanbod van de adidas originals continental 80 heren wit heeft een bovenwerk van Chalk White-leer met kenmerkende geperforeerde details aan de zijkanten en de neus. Als een knipoog naar LGBT voegt adidas regenboogdetails toe op het zijlint, de tongen en de binnenzool om het thema af te maken.
De adidas nite jogger dames sale, een moderne versie van de klassieke hardloopschoen uit de jaren 70, heeft een ultra-ademende mesh en boterzachte suède constructie, met overal luxe lederen accenten. Het is geschilderd in een opvallende rode en grijze make-up en zit bovenop een Boost-tussenzool over de volledige lengte voor comfort waar je waarschijnlijk over naar huis zult schrijven. Als klap op de vuurpijl hebben de Three Stripes een heleboel 3M-details toegevoegd, zodat je zelfs in het donker gezien wordt.
Het iconische Superstar-model van adidas superstar dames zwart wit goud is opnieuw getransformeerd, dit keer met een geheel nieuwe Decon (Deconstructed) iteratie. De schoen wordt de Adidas Superstar 80s Decon genoemd en wordt geleverd met een leren bovenwerk uit één stuk met laserets op de schelpneus en Three Stripes-branding aan de zijkant. De look van beide releases is compleet met een Vintage White-zool en bruine hints op het merklabel op de hiel en tong.
Deze sneakers brengen een archiefeditie van de beroemde adidas gazelle dames wit leer terug en laten dezelfde texturen en materialen zien als de versie uit 1991. Ze zijn gemaakt van zacht nubuck en hebben gecraqueleerde leren details in vintage stijl.
https://www.lucky4voet.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar