Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike cortez dames wit leer

Enviado por kerr3justin 
nike cortez dames wit leer
14-October-2020 03:53

Deelnemen aan Nike's nieuwste 'Valentijnsdag'-line-up is een speciale editie nike cortez dames wit leer voor de liefdevolle vakantie. Dit aanbod van de Nike Cortez heeft een bovenwerk van wit leer gecombineerd met zachtroze en groene swooshes die de Swoosh-logo's aan de zijkant bedekken. Hartlogo's op de Mint en Pink tongen en inlegzolen met de tekst "U Complete Me" completeren het ontwerp.
Nu Halloween in aantocht is, haast nike blazer mid 77 vintage white black zich om hun gebruikelijke vakantietarief voor te bereiden, waarbij ze niet slechts één silhouet maar meerdere in dezelfde spookachtige thema's decoreren. Vergelijkbaar met de Spider-Web Air Max 90 die eerder deze maand werd onthuld, bereidt de Blazer Mid zich voor op trick-or-treat, waarbij hij een geheel zwarte outfit aantrekt vol met de bovengenoemde details. Maar hoewel het ontwerp grotendeels identiek is, past de Blazer Mid beter bij de algehele behandeling, vooral dankzij zijn grotere gestalte. Langs de onderliggende mesh-basis strekt de spinnenwebprint zich voller uit, geëtst bovenop de teenendoos, het zijpaneel en dergelijke in een graderend grijs. Elders lijken suède swooshes een aanvulling te zijn, hoewel ze donkerder neutraal zijn, parallel aan de robuuste leren overlays die op de neus, de voorvoet en de oogbescherming zijn geplaatst. Kleine stukjes slijmgroen - zoals typerend voor de dag van de doden - accentueren vervolgens vetgedrukte accenten op het hiellipje, waardoor het typische NIKE-merk veel meer uitgesproken is.
Naast de nike air force 1 gore-tex - mens shoes zal Nike ook een gezamenlijke 3M x Air Force 1 React D/MS/X uitbrengen. Gekleed in een antraciet, zwart, volt en Habanero rood kleurenschema. Deze Nike Air Force 1 heeft een overwegend zwart bovenwerk met contrasterende accenten in Volt, Geel en Rood. Een witte React-zool met reflecterende 3M-details maakt het ontwerp compleet.
Sinds de terugkeer op de markt eind 2019, heeft de nike air max triax 96 sp camo een aanzienlijk aantal afleveringen verdiend; waarvan sommige retros waren van populaire stijlen zoals het "VS" -schema, terwijl andere iteraties waren van meer verheven constructies met suède buitenkant. De laatste, die al online was aangekomen in grijze en zwarte kleurstellingen, nodigt nu een andere inzending uit om zich bij zijn bedrijf aan te sluiten. In lijn met de donkere tinten van het aankomende herfstseizoen, omhullen deze Air Max-kicks het grootste deel van de bovenste helft met een bordeauxrode tint en combineren ze naast het witte Swoosh-logo, veters en voeringen, evenals met zilver gecoate boonvormige vormen bovenop de achterkant. Hieronder dragen neutrale tinten van engelachtige middenstukken en zwart loopvlak samen om bij te dragen aan de minimaal gestileerde opstelling.
https://www.alldaycomfor.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar