Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air force 1 heren wit sale

Enviado por smithangelo 
nike air force 1 heren wit sale
17-October-2020 03:30

De nike air force 1 heren wit sale is een perfect silhouet dat bij de herfst past met zijn aardse, ingetogen tinten. Pronkend vol suède bovenwerk van tarwe met bijpassende veters, complementaire bruine accenten sieren de merkgedeelten, binnenvoering en rubberen buitenzolen. Ten slotte rondt de doorschijnende, getinte tussenzool voor een textuuruitdrukking van het klassieke AF1-silhouet het ontwerp af.
Eerder dit jaar debuteerde als onderdeel van Nike's NEXT% -familie, de nike air zoom spiridon cage 2 stussy fossil-editie komt aan in een klassiek zwart, wit en volt kleurblok. Dit aanbod van de Nike Air Zoom Tempo NEXT% heeft een zwart bovenwerk met witte details gemarkeerd met contrasterende Volt-accenten. ZoomX-demping, FlyEase-technologie en Zoom Air-pods voor extra voortstuwing bij elke stap maken het ontwerp compleet.
Nike heeft een gedurfde gedeconstrueerde draai gegeven aan zijn nike daybreak heren groen, een klassieke hardloper die voor het eerst debuteerde in 1979. Na de rustieke 'Orange/Pueblo Brown'-vertolking die in januari werd gezien, heeft het Amerikaanse schoenenlabel het silhouet een rauwe, onafgemaakte look gegeven, waarbij het heritage sneaker met een "Type N. 354" -debted revisie in "White/Black". De sneaker is gemaakt van heldere, monochrome tinten en heeft een aantal functionele materialen die normaal gesproken verborgen zijn onder een buitenlaag - een ademende mesh-voering is zichtbaar in het bovenwerk, in tegenstelling tot weelderige suède stoffen bij de hiel en neus. Passend bij zijn hielkap, "N. 354 "-logo is aan de bovenkant van de tong geplaatst, aangevuld met zuivere witte veters en crèmekleurige ecru-kleurige oogjespanelen. Een opmerkelijk ontwerpkenmerk is een kronkelend Swoosh-logo dat dun over de zijwanden is genaaid en uit het lichte, ademende bovenwerk tevoorschijn komt. Bovendien gaat de slanke tussenzool van de schoen vergezeld van een grijze buitenzool met profiel, die extra tractie, demping en stabiliteit biedt.
Nike breidt hun nieuwste nike blazer mid 77 dames rood-line-up uit met een nieuwe, schone versie van de schoen. Gekleed in een wit en zeil kleurenschema. Deze Nike Blazer Mid heeft een witte leren basis met synthetisch materiaal dat is gebruikt op de gewaagde Swooshes en overlays aan de voorkant en hiel. D/MS/X-branding onder de gewatteerde tongen bovenop een stevige witte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.
https://www.firstfiresneaker.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar