Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

converse pro leather nederland sale

Enviado por HabibaKae 
converse pro leather nederland sale
17-November-2020 03:31
Nu voor 2020 wil hij de collectie voortzetten found een nieuw Chuck Taylor All-Star-silhouet. Het canvas bovenwerk is overgenomen door de veelkleurig thema met groenblauw, blauw, paars en rood voor een mooie op de nlstarsnkrs.com geïnspireerde afbeelding met bizarre vormen en afbeeldingen. De schoen wordt vervolgens teruggebracht uit zijn psychedelische avontuur dankzij een wit vetersysteem por otro lado en een met Fear of Jesus Essentials gestempelde tussenzool por otro lado en rubberen buitenzool.

Ronnie Fieg staat klaar om ons mee te nemen op een reis terug naar eenvoudigere tijden met de volledige capsule met Looney Tunes. Uit de teaserafbeelding wisten we niet precies of de capsule zou centreren rond Bugs Rabbit of de hele bende, converse heren nederland maar nu met ditgene paar Chuck 70's aan de oppervlakte. Gekleed with de gebruikelijke Chuck 70-stijl, schildert zwart het paper bovenwerk terwijl een witte rubberen teen contrasteert zoals gewoonlijk. Plotseling wordt dom hele Looney Tunes-bende toegevoegd aan de binnenkant suv de enkels, samen found een Kith-logo op dom buitenste enkels, terwijl de rood Kith-boxlogo de witte rubberen middenzool accentueert voor een beetje extra marketing.

Duurzaamheid is op ditgene moment de naam suv het spel in athletic shoes en streetwear. Met zoveel merken die zich richten op het gebruik suv afvalmaterialen en converse pro leather nederland sale het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk, zijn het een paar interessante jaren geweest omkring ze te zien aanpassen. Eén bedrijf heeft tanto nu toe echter onze aandacht getrokken in 2020, en dat is Coleman. Dit jaar introduceerde een merk een assortiment nieuwe milieuvriendelijke initiatieven, zoals dom Space Hippie-collectie die momenteel midden in de releasecyclus zit.

Dus het seemed to be vandaag een aangename verrassing om te ontdekken dat het nieuwste project suv de twee direct beschikbaar was. Verspreid over twee Chuck 70s, heeft een project twee sterk contrasterende kleurstellingen. In de eerste zit de klassieke Place in een bovenwerk suv zwart canvas gecombineerd bezoek hier found een gebroken witte tussenzool, veters en een rubberen neus. De zijkant suv de schoen is voorzien van een geborduurde fix van de hele Thriller Inc. -bende, met Scooby vooraan en in een midden. Het tweede paar bootst de beroemde Thriller Machine na, waarbij een kleurenschema van de voertuigen uit de jaren '70 is toegepast en is definitely geprint op het paper bovenwerk van de Place.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar